Eensgezindheid Tjerkwerd speelt met Eric Vloeimans

Zaterdag 11 november speelt fanfare Eensgezindheid uit Tjerkwerd samen met trompettist Eric Vloeimans in de Gasthuiskerk te Bolsward.

Op uitnodiging van het Tjerkwerder echtpaar Anne de Vries en Marja Verzijlberg komt Vloeimans samen muziek maken op de kaart zetten.Het concert onder leiding van dirigente Jeanette Valkema begint om 20.00 uur.

Tsjamme Wiersma presenteert het programma. Peter Wagenaar verzorgt de begeleiding op piano en de zussen Femke en Yvonne Galama soleren. ’s Middags om 14.00 uur is er een workshop voor de jeugd (max. 18 jaar) in ’t Waltahûs te Tjerkwerd.

Tijdens deze workshop neemt Vloeimans de aanwezigen mee in de wereld van de trompet. Opgave kan tot 1 november via de mail. 
Via de website www.fanfare-eensgezindheid.nl kunt u kaarten bestellen. De kosten zijn 10 euro in de voorverkoop en 12,50 bij de entree. Vol is vol.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.