Een Valentijnskado voor jou!

14 Februari Valentijnsdag. De dag waarop mensen elkaar via kaartjes, bloemen en andere verrassingen laten weten hoe waardevol ze een ander vinden.

Wat is het fijn om iemand op deze manier jouw dankbaarheid en liefde te tonen. Maar wat is het ook fijn om zo van een ander te horen dat jij een bijzonder persoon voor diegene bent. Dat je mag weten waardevol te zijn en dat je er toe doet.

Zo blij verrast mensen op Valentijnsdag kunnen zijn, zo teleurgesteld kunnen anderen op deze dag zijn. Voor hen is het een dag waarop ze misschien wel ervaren er juist niet toe te doen. Een dag waarop ze het gevoel krijgen er min of meer alleen voor te staan. Niemand die zoveel om hen geeft dat ze een kaartje of bloemetje toegestuurd krijgen.

Maar voor iedereen, of er nu wel of niet om je wordt gedacht tijdens Valentijn, is er een fantastisch Valentijnskado! Gestuurd uit liefde door Iemand die enorm veel van je houdt. Een kado waardoor je er niet alleen voor hoeft te staan en wat blijvende waarde heeft. Het geeft je de zekerheid er toe te doen en biedt je leven perspectief. Welk kado dit is kun je lezen in de Bijbel. Daar staat in Johannes 3 vers 16: “Want God had de wereld zo lief dat Hij zijn enige Zoon heeft gegeven, opdat iedereen die in Hem gelooft niet verloren gaat, maar eeuwig leven heeft.”

God heeft zijn eigen Zoon Jezus ruim 2000 jaar geleden uit liefde naar ons toe gestuurd. Deze Jezus zocht juist ook de mensen op die er in de ogen van anderen niet toe deden. Hij gaf hen het gevoel dat ze waardevol waren en dat hun leven zin had door hen zijn onvoorwaardelijke liefde te tonen. Dit gevoel van waarde en deze liefde, maar ook het hebben van een geweldig toekomstperspectief wil toch iedereen? Om dit te krijgen hoef je “Het Kado” alleen maar aan te nemen en uit te pakken. Heb jij dit al gedaan?

Gijsbertus Feenstra
Christelijke gemeente “Het Keerpunt”
Wilt u reageren, dat kan via de mail.

[pro_ad_display_adzone id=”11964″ cookie=”1″]

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.