Een gezond 2017 met Wybertha Brouwer Voeding en Beweging

Gezond eten en bewegen staan volop in de belangstelling. Wybertha Brouwer uit Bolsward heeft twee jaar geleden van voeding en beweging haar werk gemaakt.

Sindsdien timmert ze energiek aan de weg. Ze heeft de afgelopen tijd niet stil gezeten en heeft zich ontwikkeld door het volgen van diverse opleidingen en heeft de specialisatie Sportvoeding afgerond. Daarnaast deed ze veel werkervaring op. Wybertha ziet het jaar 2017 vol vertrouwen tegemoet.

De diensten van Wybertha Brouwer Voeding en Beweging bestaan uit het adviseren op het gebied van voeding en bewegen en daarnaast ook leefstijlcoaching. Ze kiest daarbij kiest bewust voor een persoonlijke en betrokken aanpak. Met deze werkwijze richt zij zich zowel op mensen met overgewicht als wel mensen die een gezonde levensstijl wensen. Daarnaast heeft ze zich, vanuit haar eigen passie voor sport, gespecialiseerd in sportvoedingsadvies.

Gezond gewicht
“Een goed afslankadvies staat niet in een boekje. Het is altijd maatwerk”, aldus Wybertha. “Ik begeleid mensen met overgewicht naar een gezond gewicht. Uitgangspunt is altijd het huidige voedingspatroon. In mijn adviezen staan gezond eten in combinatie met voldoende beweging altijd centraal. En ik werk daarbij coachend richting gewenst eetgedrag.”

Voeding  en bewegen in balans
Naast afvallen kan een gezonde levensstijl een doel zijn van de klant. Als looptrainer en functional trainer weet Wybertha veel over bewegen in het dagelijks leven.
Bewegen is een cruciaal onderdeel, naast gezonde voeding, bij het aanpassen van de levensstijl. “Het gaat bij mij altijd om de balans in je leven”, aldus Wybertha.
“Gezond eten, voldoende bewegen, regelmatig ontspannen en een goede nachtrust maken allemaal onderdeel uit van een fit leven.”

Speciaal voor sporters
Ook fanatieke sporters voorziet Wybertha van adviezen. “Om het maximale uit je sport te halen is goede voeding cruciaal”, zegt Wybertha. “Ik hoor regelmatig sporters zeggen dat ze zich vermoeid voelen na een training of wedstrijd. In veel gevallen ligt dat aan de voeding. Samen met de sporter loop ik door het huidige voedingspatroon en adviseer over de voedingsmiddelen die bijdragen aan een optimale prestatie en maximaal herstel”.

Vergoeding verzekeraars
Wybertha is aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. BGN-erkende gewichtsconsulenten werken niet met afslankmiddelen of maaltijdvervangers.
De ervaring heeft Wybertha geleerd dat stapsgewijs de leefstijl aanpassen meer effect heeft.  Lichaam en geest hebben daar het meeste baat bij. De werkwijze van BGN-gewichtsconsulenten heeft er mede voor gezorgd dat veel zorgverzekeraars delen van de kosten van de consulten bij Wybertha Brouwer Voeding en Beweging vergoeden vanuit de aanvullende pakketten.

Informatie

Meer informatie over de activiteiten van Wybertha Brouwer staan op de website www.wyberthabrouwer.nl

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.