Een geslaagde Sinterklaas Speelgoedactie Bolsward

De vrijwilligers van de Sinterklaas Speelgoedactie Bolsward hebben dit jaar meer dan 70 cadeaupakketten klaargemaakt voor kinderen van ouders die gebruik maken van de voedselbank.

Mede door het vele speelgoed, wat door mensen uit Bolsward, Makkum en omstreken bij de Sinterklaas Speelgoedactie is ingeleverd, hebben ze weer mooie pakketten kunnen samenstellen.

Medewerkers van de voedselbank hebben 3 december alle pakketten bij de gezinnen bezorgd. Hierbij hebben zij enthousiaste reacties mogen ontvangen.

De vaste groep vrijwilligers is erg blij met de betrokkenheid en het enthousiasme waarmee mensen uit deze regio elk jaar de actie weer steunt en kijkt dan ook in volle tevredenheid terug op een geslaagde actie. Volgend jaar zal de actie opnieuw gehouden worden.

Foto: Martin Abbink

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.