Eerste alcoholvrije teenageparty in de Prins Bolsward

Op vrijdag 01 december organiseert de De Prins in samenwerking met het landelijk opererende evenementenbedrijf MakeYourMoves de eerste alcoholvrije teenageparty in Bolsward.

MakeYourMoves, wat al jaren zeer succesvolle landelijke alcoholvrije teenage party’s organiseert, vond het hoog tijd worden om ook Bolsward eens kennis te laten maken met dit uitgaansconcept. „Er wordt helemaal niets georganiseerd voor de jeugd in Bolsward, tijd voor verandering!” aldus Mariska Molenaar van MakeYourMoves. „We zijn op zoek gegaan naar een locatie voor onze feesten en kwamen al vrij snel uit bij De Prins.” Gelijk tijdens het eerste gesprek waren beide partijen er van overtuigd te willen investeren om de jeugd van Bolsward zo’n 5 keer per jaar een leuke avond te bezorgen.

Kinderen leren uit te gaan in een verantwoorde en veilige omgeving, dat is de voornaamste doelstelling van MakeYourMoves. Om die doelstelling te kunnen behalen maakt de organisatie gebruik van een zero tolerance beleid: alcohol, agressie en geweld worden niet getolereerd. „We willen kinderen en ouders laten zien dat je ook zonder alcohol een hele leuke avond met vrienden kan hebben” aldus Molenaar.

Online tickets zijn voor maar €5,00 te koop op www.makeyourmoves.nl, aan de deur is de prijs van een ticket €7,50.

De deuren van De Prins openen om 19:30 uur en sluiten weer om 00:00 uur. Er is voldoende gelegenheid om kinderen veilig af te zetten en weer op te halen.

 

Meer info en tickets: www.makeyourmoves.nl

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.