Echte Bakker Posthuma krijgt vijf sterren

Bolsward – De winkels van Echte Bakker Posthuma in Wommels, Bolsward, Sneek en Scharnegoutum scoren alle 4 bijzonder hoog in de landelijke winkelbeoordeling van het Echte Bakkersgilde.

De winkels  zijn alle 4 door mystery shoppers van de onafhankelijke organisatie Mystery Review als “uitmuntend” beoordeeld en behaalde 5 sterren.

Perfecte productpresentatie

Alle winkels van De Echte Bakkers zijn de afgelopen periode onaangekondigd bezocht door een onafhankelijke inspecteur en beoordeeld op eenentwintig punten verdeeld over zes categorieën. Belangrijke onderdelen zijn de productpresentatie, de verkoopkracht en de uitstraling van de winkel. Dit jaar werd voor het eerst ook de beleving in de winkel beschreven in het rapport. De winkels van scoorden in het totaal hoger dan 95% en behaalde daarmee de 5 sterren.

Teamprestatie

Nyncke posthuma

Een winkelbeoordeling van 5 sterren kan alleen maar gehaald worden als alles precies klopt. Naast de aantrekkelijke presentatie van de producten en de uitstraling van de winkel, wordt ook gekeken of de verlichting in orde is en of alle communicatie in de winkel duidelijk is. Om dit allemaal voor elkaar te hebben en te houden is de inzet van het hele team winkelmedewerkers onmisbaar. Nyncke Posthuma “ Ik heb een groep medewerkers die zich 100% inzetten. Er wordt door filiaalleidster Grietje Attema strak aangestuurd op alle fronten ,  Dat we nu deze vijf sterren hebben verdiend is aan het hele team te danken.” Je kunt alleen het beste uit je zelf halen als alles klopt. Hier wordt hard voor gewerkt, maar dan zie je ook het resultaat “vertelt Nyncke vol trots!

Ook de bakkers verdienen natuurlijk een compliment, want zonder de verse en mooie producten die iedere ochtend vroeg uit de bakkerij komen is de winkel helemaal niet te beoordelen.

Speculaastrofee voor Posthuma.

De focus ligt bij het bakteam van Posthuma  iedere dag op 150% kwaliteit. Want immers “kwaliteit wint altijd”. Fantastisch nieuws is dan ook dat Niels van der Wal, Chef bij Echte Bakker Posthuma., de innovatieprijs heeft gewonnen in. “wij onderscheiden ons door anders te zijn dan anderen” . Niels mag thuis ook graag met ons mooie vak bezig zijn. In zijn schaarse vrije tijd heeft hij speculaasnougat gemaakt, welke de jury versteld deed staan. De nougat is alleen onder “Nylsk”verkrijgbaar, dit is zijn eigen merk, die te verkrijgen is via nielsweidum@hotmail.com. Wij zullen kijken of wij dit lekkere product ook in onze winkels kunnen verkopen.

Trots dat zulke vakmensen bij ons hun passie voor kwaliteit en bakken kunnen waarmaken! Op 11 November zullen onze bakkers dan ook weer mee doen tijdens de jaarlijkse vakwedstrijden.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.