Easterein goes Celtic

Na een zeer succesvolle folkmiddag vorig jaar, zal er ook dit jaar op zondag 16 november weer een middag met fantastische folkmuziek worden georganiseerd in Noflik Easterein in Easterein met folkkoor Rolling Home uit Sneek en folkband Other Roads uit Engeland/Schotland.

Rolling Home vierde afgelopen week zijn 20 jarig bestaan met een optreden in een uitverkocht theater in Sneek. Dit succesvolle optreden gaan zij zeker voortzetten in Easterein, met prachtige meerstemmige zang en een presentatie vol met humor.
Other Roads was ooit de begeleidingsband van John Wright. Nadat John veel te vroeg kwam te overlijden, zijn zij doorgegaan onder de naam Other Roads.
Intussen toeren zij met groot succes door Europa en begin dit jaar hebben zij zelfs een fantastische toer door Nieuw-Zeeland gemaakt. Met hun veelal zelf geschreven nummers weten zij met hun prachtige samenzang en een grote dosis humor de zaal aan zich te binden.
Een middag die de echte folkliefhebber niet mag missen.

Datum: zondag 16 november.
Lokatie: Noflik Easterein in Easterein.
Aanvang: 15.00 uur.
Kaarten: 0515331290 of info@noflikeasterein

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.