E-sigaretdemonstratie met livemuziek bij Primera Bolsward

Bij Primera Bolsward aan de Nieuwmarkt 13 vindt u een groot assortiment elektronische sigaretten. Op vrijdag 20 maart van 11:00 tot 15:00 uur is er een demonstratie en proeverij van het nieuwe roken.

“Wij verkopen E-sigaretten met vloeistof en patronen in alle soorten en maten,” aldus Jeroen Toussaint van Primera. “Geen teer, geen as, geen chemische toevoegingen en geen stank, alleen waterdamp met smaak. Er is een enorme keuze in smaken en nicotinegehaltes en…. het is veel goedkoper.”

Op deze middag zal een expert uitleg geven over de elektronische sigaret die met vloeistof gerookt wordt. Ook geeft hij handige tips en uitleg over accessoires. Het geheel zal in de middag omlijst worden door singer-songwriter Diederick Janszoon uit Sneek.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.