Duizenden zien supershow in Julianapark

“Dit mutte suh nooit meer erges anders doen”:Sprak één van de ruim 3500 bezoekers aan de Night of the Heamiel.

Het Julianapark was omgebouwd tot een festivalterein waarbij het grote grasveld in het midden van het park de plek was waar het allemaal gebeurde. Amusementsorkest Andante opende de avond en zorgden voor een speciale muzikale noot op de bijzondere avond.

Omstreeks 22.00 barstte de show los en kwam een keur aan artiesten langs, waarvan velen uit Bolsward, die Bolsward trakteerden op een perfecte show. Dat kwam ook door het licht, de special effects en de verdere aankleding in het park.

Aan het einde van de avond vertelde Dytmer Hettinga dat er volgens de organisatie 3500 mensen aanwezig waren en daarbij waren volgens hem de kinderen, die in het park aanwezig waren, niet meegeteld want die hoefden geen bandje om dus moest het werkelijke aantal zo rond de 3800 liggen.

Johan Bloemhof van het Heamielcomité laat weten dat de avond al hun verwachtingen heeft overtroffen.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.