Drukte voor een oliebol

Het was op sommige momenten even geduld hebben bij de verschillende verkooppunten van oliebollen. Veel mensen wilden toch nog even die zak met olie en of krentenbollen meenemen.

Het was al met al een kort nachtje voor de verschillende bakkers want er gaan er op zo’n dag enkele duizenden over de toonbank. Het zijn voornamelijk de olie en krentenbollen die verkocht worden. Maar de appelflap is ook populair.

Het nieuwe vuurwerkverkooppunt Vuurwerk Bolsward had de afgelopen dagen al flink wat bestellingen verwerkt en vandaag kwamen de laatste kopers hun slag slaan. De jeugd koopt voornamelijk het knalvuurwerk en de wat oudere koper gaat voor de siervuurwerk pakketten.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.