Drukte op Bolletongersdeimarkt

De weersvoorspelling was alles behalve gunstig en wat dat betreft hadden de marktkooplieden over het weer niet te klagen.

De gehele ochtend was het droog en gingen de buien met een wijde boog om ons heen. Oké er vielen in de loop van de middag een aantal pittige buien, maar het publiek wist tussen de buien door de kraampjes wel te vinden. Er was dan ook weer voldoende om te te bekijken, te passen, te proeven en te kopen.

De standwerkers konden het publiek langere tijd aan hun kraam binden om ze te proberen te overtuigen juist hun product te kopen.Een aantal mensen hadden hun blik in eerste instantie gericht op het stadhuis. Want zou de juiste vlag wel uithangen. Die konden tevreden zijn want in tegenstelling tot de Heamieldagen hing nu wel de Bolswarder vlag uit. De Bolletogersdei gaat vanavond verder met het ringsteken en muziek in de tent achter het Stadhuis. In manege Maurix organiseert de Konijnenfok, pluimvee en kleindierenvereniging  haar jaarlijkse Noord Show. Honderden vogels, cavia’s, konijnen en vele anderen zijn dan weer te bewonderen. (foto: Petra Kroon)

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.