Drukte bij heropening Jumbo Kooistra

Bolsward – Daar waar de afgelopen twee en een halve het parkeerterrein van Jumbo Kooistra gevuld was met busjes en vrachtwagens van werklieden, stond woensdagmorgen het terrein weer vol met auto’s van klanten.

Want na 17 dagen dicht te zijn geweest werd woensdagmorgen de deur geopend voor de heropening van het Jumbo filiaal in Bolsward. Na een kort openingswoord van Erik Kooistra konden de klanten de winkel betreden die een complete metamorfose onderging.

Het personeel stond de klanten trots op te wachten om de klanten de vernieuwde winkel te laten zien en ontvingen ondertussen de felicitaties. Het winkelend publiek keek zich vervolgens de ogen uit in de ruim opgezette winkel.

De eerste 150 klanten werden overigens ontvangen met een mooi boeket bloemen.

[pro_ad_display_adzone id=”11964″ cookie=”1″]

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.