Drukke start Koningsdag

Het was al vroeg gezellig druk in het centrum van Bolsward bij de verschillende activiteiten van het Oranjecomité Bolsward.

Zo was het schuifelen geblazen langs de kofferbakken vol met verkoopwaar. En onder de vele kijkers waren uiteraard ook vele kopers. Maar ook de spelletjes op de Appelmarkt trok veel kinderen die de spelletjes zo goed mogelijk probeerden te doen.

Omstreeks 11 uur kwam de colonne van Keep them Rolling vanaf de Snekerstraat Bolsward binnenrijden, via de Turfkade en Stoombootkade vervolgden zij hun weg door Bolsward.

Verder zal er vandaag nog een badeendjesrace zijn die als vervanging is gekomen voor het ballon oplaten. Om 14.30 is er een grachtconcert van cmv Oranje op het Marktplein en vanaf 15.30 uur zullen verschillende tribute acts op het Marktplein zpelen.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.