Drukke ochtend voor Bolswarder brandweer

De brandweer van Bolsward moest donderdagmorgen twee maal in actie komen. In eerste instantie werd een ploeg opgeroepen voor een te water geraakte auto langs de A7.

Deze auto was, door nog onbekende oorzaak, tussen Sneek en Bolsward, te water geraakt. Dit gebeurde vlak voor de afslag Nijland. Hulpdiensten waren snel ter plaatse. De bestuurder was al door omstanders uit de wagen gehaald en werd ter controle naar het ziekenhuis gebracht.

Een uur na de eerste melding was er groot alarm voor een bedrijfsbrand op Industriepark De Marne. Bij papierrollenfabriek Zinatra vatte een compressorinrichting vlam. In deze installatie worden papier resten samengeperst. Door de container naar buiten te brengen kon een overslag van de brand voorkomen worden.

(Foto’s:Jaring Rispens) www.stjoerder.nl

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.