“Drivin’ Back in Time” met BZN 66 paaszondag 1 april.

The Last Time Tour BZN 66, en net als in november 2017 komen ze ook in hun laatste jaar van touren, en vele optredens in binnen en buitenland De Groene Weide te Bolsward weer aan.

5 november 2017 was een ongekend groot succes, en vele fans kregen waar voor hun geld. Jan “Kies” Veerman en zijn mede kompanen hopen ook komende paaszondag 1 april weer een bomvolle Groene Weide met fans te mogen begroeten.

Voordat BZN66 aftrapt beginnen de mannen van DRIVIN’BACK aan hun eerste optreden met de nieuwe sologitarist Rob Klaver aan hun optreden. In sien eigen stadsie Boalsert probeert voorman Rein Vallinga met DRIVIN’BACK het publiek warm te spelen met prachtige sixties en seventies songs waarbij de vocalen garant staan voor een onvergetelijke Drivin-back-in-time.

Zaal open 15 uur. Start concert 16 uur

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.