Driepostenbrug wordt vervangen

Bolsward-In oktober zal De Boer en de Groot Civiele Werken beginnen met de reconstructie van de Grote Dijlakker en St Jansstraat.

Het werk wordt opgedeeld in drie fases die uiteindelijk tot en met mei 2015 zullen duren . De eerste fase bestaat iuit het slopen en vervangen van de Driepostenbrug. Dit werk duurt tot en met december. Ook zal een deel van de kade vervangen worden.

In november wordt begonnen met de kademuur tussen de Brouwrespost en de Drie Kronenpost. Deze stenen muur wordt gedeeltelijk gesloopt en weer opgebouwd.

De laatste fase begint in februari volgend jaar en zal tot en met mei duren. Dan zal de bestaande houten kade verwijderd en vervangen worden.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.