Driepostenbrug vernieuwd

De Driepostenbrug die de Broerestraat met de Grote Dijlakker verbindt zal worden vervangen, dat is opgenomen in de plannen die de gemeente Súdwest-Fryslân heeft voor o.a. de kades aan de Dijlakkers.

De bewoners van de aanliggende straten zijn daar over geïnformeerd via een brief. In die brief staat ook te lezen dat naast het herstellen en deels vervangen van de huidige kadeconstructie ook de bomen worden vervangen. Ook worden, indien mogelijk extra parkeerplaatsen gerealiseerd. In maart 2013 werden de kades al onderzocht door een duikbedrijf.

maandag 27 januari is er voor de bewoners een inloopavond in het stadhuis van Bolsward. Vanaf 19.00 uur tot 20.30 uur zitten medewerkers van de gemeente klaar waar men kan reageren op de plannen.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.