Drie keer Mathäus Passion voor Oratoriumvereniging Bolsward

De Mathäus passion van Bach zal dit jaar niet twee maal maar drie maal worden uitgevoerd door de Oratorium vereniging Bolsward.

Naast de uitvoeringen op dinsdag en woensdag in de Martinikerk van Bolsward zal het koor de passion dit jaar ook in Amsterdam uitvoeren.

Oratorium Vereniging Bolsward en Barokensemble Eik en Linde voeren sinds 2013 jaarlijks samen de Matthäus-Passion uit onder leiding van Pauli Yap. Dit jaar bestaat het koor 70 jaar . Omdat Eik en Linde de samenwerking met dit koor wil omarmen geven zij als verjaarscadeautje een extra uitvoering in de Westerkerk van Amsterdam, de thuisbasis van Eik en Linde. Deze uitvoering zal op Stille Zaterdag plaatsvinden.

Het kinderkoor o.l.v. Marianne Hoogenboom komt uit Velsen en heeft dit jaar al de Matthäus met Eik en Linde gezongen in IJmuiden.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.