Drie dagen Foodtruckfestival op het Broereplein

Op 21-22-23 september wordt het Broereplein in Bolsward omgetoverd tot een Culinair Walhalla.
Onder de naam “Heerlijk Bolsward”  wordt er  een “nieuw” feelgood foodtruckfestival gehouden voor jong en oud waarbij de organisatie de bezoekers een totaal beleving wil meegeven. Heerlijk Eten, Drinken, Muziek in een “ons kent ons” sfeertje waar je alleen, met je vrienden of gezin naar toe kunt gaan. “Niet gieten maar genieten”!
Het concept is niet helemaal nieuw. Al 4 jaar vindt er met groot succes, in Harlingen “Heerlijk Harlingen” plaats aan de Dokkade/Willemshaven (14-15-16 september).  Asief William is één van de organisatoren:”Wij wilden graag uitbreiden en kregen vanuit de bezoekers in Harlingen de vraag om eens in Bolsward te kijken. Zo gezegd, zo gedaan.  Voor Bolsward is de samenwerking gezocht met o.a. de Vereniging Ondernemend Bolsward en Revolution Agency.
“Heerlijk Bolsward”  is er voor alle leeftijden en de organisatie is nog druk bezig naar een stukje interactie met de bezoekers. Hoe dit er voor Bolsward uit komt te zien is nog niet helemaal rond. William:”Wij zijn momenteel bezig met de invulling. Op dit moment staat naast oud Hollandse spellen voor de kids ook YOGA, Burendag-Ontbijt en de Heetste Hamburger van Nederland Challenge op de activiteitenlijst”.
Naast het eten en drinken uit diverse foodtrucks is er ook een breed muzikaal programma van singer/songwriters tot reggae en latin. Op de Facebook pagina zal de organisatie de ontwikkelingen bekend maken.
Het aanbod vanuit de foodtrucks is heel divers: vlees/vis/vega/veganistisch/zoet/hartig. Ook doen wij een oproep aan lokale ondernemers om aan te sluiten, als deze géén foodtruck hebben dan kunnen zij zich aanmelden voor een standplaats in de Broerekerk of plein.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *