Drie aanhoudingen na diverse winkeldiefstallen Bolsward

Bolsward, woensdagmiddag 14 september heeft de politie drie aanhoudingen verricht na diverse winkel diefstallen in Bolsward.

Dankzij onder andere een Burgernet actie kon de politie drie Georgiërs van 32, 35 en 35 jaar uit de regio Haren / Emmen aanhouden. De mannen verplaatsten zich in een blauwe Opel Zafira met een buitenlands kenteken. In dit voertuig werd een grote hoeveelheid vermoedelijk gestolen goederen aangetroffen. De auto en goederen zijn in beslag genomen en de verdachten zijn in verzekering gesteld voor de duur van het onderzoek.

De politie is er vrij zeker van dat de aangehouden mannen ook eerder in diverse andere plaatsen elders.

Op het politiebureau ligt nu een grote partij goederen waar de politie de herkomst van wil weten. (foto)

Indien u de politie van relevante informatie kunt voorzien wordt u verzocht te bellen met tel.nr.: 0900 – 8844 – reg.nr.: 2016264148.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.