Down To Earth – Rolf Winters & Renata Heinen in Filmhuis Bolsward

Rolf, Renata en hun drie kinderen leken alles te hebben. Een rijk en succesvol leven, maar toch klopte het ergens niet. Er moest toch meer zijn?
Ze verkopen al hun bezittingen en trekken zich terug in de bossen van Noord-Amerika, waar het gezin leeft met de oorspronkelijke bewoners van het continent. Hun ontmoeting met medicijnman Nowaten verandert alles: zijn wijsheid maakt een onuitwisbare indruk op de familie. Rolf en Renata besluiten op zoek te gaan naar andere ‘Keepers of the Earth’, wat leidt tot een adembenemende wereldreis en leggen alles vast.
Do. 5 okt. (Bolletongersdei) 20:00 uur (zaal open 19:30 uur)
Locatie: Ons Gebouw, Broereplein 7/8, 8701 JC  Bolsward
Entree: € 6,-
2015 | Verenigd Koninkrijk,Verenigde Staten | Documentaire | 82 min.
***** Reserveren aanbevolen! *******
Gezien de te verwachten drukte is het raadzaam uw plaatsen te reserveren via Contact op deze website.(formulier invullen a.u.b.) Vergeet niet uw naam en aantal personen te vermelden.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.