Douwe Posthuma en Pyt Nota verlengen bij VV Nijland

Ook in het seizoen 2016/2017 zullen Douwe en Posthuma en Pyt Nota als trainers verbonden zijn aan VV Nijland. Dit is het 4de contractjaar.

Beide spelers hebben een rijke historie bij de vereniging. Als jeugdspeler begonnen en daarna ook als senior actief bij onze vereniging.

Drie seizoenen geleden zijn ze gestart als hoofdtrainer en in het 1ste seizoen werd nacompetitie behaald. Kroon op het werk in het 2de jaar was de promotie naar de 2de klasse na een reeks van 13 overwinningen.

Spelers staf zijn ervan overtuigd dat ook voor komend seizoen meer dan voldoende draagvlak is voor een succesvolle samenwerking. Op dit moment staat VV Nijland op de 8ste plaats in de 2de klasse L.

[pro_ad_display_adzone id=”11964″ cookie=”1″]

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.