Dorpsbelang Witmarsum houdt enquête over AZC

Vrijdag 19 februari vroeg Dorpsbelang Witmarsum per brief aan de gemeente Súdwest-Fryslân om tot 28 maart de tijd te krijgen een enquête te houden onder alle inwoners van Witmarsum.

Dinsdagochtend kreeg Dorpsbelang het antwoord van het college van B&W dat er voor 28 maart geen besluit genomen wordt door de gemeente over een AZC in Witmarsum. De uitkomsten van de enquête worden dus meegenomen in de besluitvorming. Wanneer de gemeente uiteindelijk een besluit neemt, is nog niet bekend.

Het comité en burgemeester blijven nauw contact houden over hoe het nu verder gaat met een mogelijk AZC in het dorp.  Dorpsbelang en het comité gaan nu een enquête opstellen en huis aan huis verspreiden. 

[pro_ad_display_adzone id=”11964″ cookie=”1″]

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.