Dorcas Winkel Bolsward

Dorcas Winkel Bolsward is een Kringloopwinkel gelegen aan De Wymerts 7 in Bolsward.

Meer informatie over Dorcas Winkel Bolsward in Bolsward

Dorcas Winkel Bolsward is een tweedehandswinkel waar je spullen en kleding kunt kopen. De opbrengst van de winkel gaat naar mensen in nood in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Je kunt ook je eigen spullen inleveren, waarmee je een opgeruimd huis krijgt en kwetsbare mensen een betere toekomst geeft. De winkel is geopend op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Op dinsdag en donderdag kun je ook spullen komen inleveren tot 15:30 uur. Dorcas Winkel Bolsward is op zoek naar vrijwilligers die willen helpen. De opbrengst van de winkel maakt blijvende verandering mogelijk in het leven van mensen in nood. Dorcas helpt jaarlijks honderdduizenden mensen in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten.

Wil je weten wat Dorcas Winkel Bolsward verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dorcas Winkel Bolsward of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dorcas Winkel Bolsward? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dorcas Winkel Bolsward het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bolsward. Opzoek naar Dorcas Winkel Bolsward reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dorcas Winkel Bolsward

Bezoekers bekeken ook