Doopsgezinde kerk

Doopsgezinde kerk is een Doopsgezinde kerk gelegen aan Skilwyk 29 in Bolsward.

Meer informatie over Doopsgezinde kerk in Bolsward

De tekst beschrijft dat als doopsgezinde zusters en broeders, we allemaal gelijkwaardig aan elkaar zijn. De Bergrede van Mattheus 5 t/m 7 speelt een centrale rol, waarbij geloof en leven, woorden en daden onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Een belangrijk onderdeel van ons geloof is de belijdenis, die we zelf schrijven en waarin we verwoorden wat het geloof voor ons betekent. Op basis van deze belijdenis worden we gedoopt en treden we toe tot de gemeente. We vinden het erg belangrijk om naar elkaar om te kijken en te delen in leed en vreugde, zowel binnen als buiten onze gemeente. De agenda bevat onder andere een moment van stilte en bezinning, gevolgd door gezamenlijk koffiedrinken, een open zondag in Westhill, een kerkdienst en een lezing. Contactinformatie voor de Doopsgezinde Gemeente Bolsward en de Doopsgezinde Gemeente Sneek wordt ook vermeld.

Wil je weten wat Doopsgezinde kerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Doopsgezinde kerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Doopsgezinde kerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Doopsgezinde kerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bolsward. Opzoek naar Doopsgezinde kerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Doopsgezinde kerk

Bezoekers bekeken ook