Dolores Hoekstra opent Slowbeauty salon

Onlangs opende de Bolswardse Dolores Hoekstra op de Marne haar Slowbeauty salon BIMH.

De salon is gebaseerd op rust, tijd en aandacht voor de klant en doet alles op het gebied van Hair & Beauty behandelingen, huidverbetering, welness en ontspanning. Daarbij maakt ze gebruik van natuurlijke producten en doet alles zoveel mogelijk ecologisch. In haar salon kunt u terecht op het gebied van beauty, cosmetica en hair. U kunt ook voor een volledig ontspanning ritueel komen waarbij u heerlijk gescrubd wordt, een body pakking krijgt en als afsluiting een lichaam massage. Een bijzonder ritueel van het 100 % vegan merk SPARITUAL .
Het verhaal achter de slowbeauty salon begint bij de geboorte van haar zoon, Dolores werd tijdens haar zwangerschap erg ziek en hierdoor werd haar zoon twee maanden te vroeg geboren. Ze zegt hierover:”Een moeilijke tijd maar ook een bewustwording van alles om je heen. Onze zoon maakt het heel goed nu en dat heeft mij gemaakt tot wie ik nu ben. Luisteren naar je gevoel en je hart .
We leven in een ontzettend drukke maatschappij waar we onszelf voorbij vliegen.  Alles moeten en overal aan mee willen doen. Als een auto rare geluiden maakt gaan we naar de garage, heeft ons lichaam klachten gaan we nog stap harder werken. bizar vind ik dit. Je hebt maar 1 lichaam en daar moeten we zuinig op zijn”.
Daarom wil ze geen drukke salon creëren maar juist rust uit stralen en dat het belangrijk is dat je er bent, ook al kom je alleen maar om te knippen, dat je jezelf dat momentje “me- time” gunt.

Een aantal van haar behandelingen zijn:

  • Magic hair Botox. Hierbij wordt uw haar verwent en geeft fijn, futloos en beschadigd haar een volume boost. Actieve plantaardige stoffen herstellen in het diepst van het haar de natuurlijke elasticiteit van de haarvezels. Het haar wordt hierdoor voelbaar zachter, voller en glanzend.
  • Bamboo hair spa treatment. Laat je meenemen in een heerlijke wellness ervaring. De kracht van bamboe in een speciale lijn voor hoofd & haar. U begint met een heerlijke nek/schouder massage met de unieke Ginger Thermal Massage Oil. Voor stimulering van huid, haar en geest. Met de Bamboo Hair-Spa Treatment richt men zich op het herstellen en voeden van de hoofdhuid, omdat een goede haarverzorging begint bij een gezonde hoofdhuid.
  • Anti-aging behandelingen /huidverbetering
  • Mask Lumière /lichttherapie.  De werking van Masque Lumiere is gebaseerd op verschillende lichtfrequenties in de kleuren rood, groen en blauw. Deze specifieke lichtgolven gaan een interactie aan met het biologisch systeem van uw huid. Bij Masque Lumiere zal het licht van het masker een gunstige specifieke interactie hebben in uw huid.  Het licht van Masque Lumiere zorgt naast een verhoging van de energieproductie van de huidcellen ( via ATP) voor een gunstige invloed op de diverse groei-en ontstekingsfactoren en het zuurstofniveau in de huid.

Dolores werkt met de merken :

•Medex
•O right
•tahe
•Sparitual
•Barbara Bort

 

BIMH
De Marne 136 J
8701 MC Bolsward
www.bimh.nl
0657790724

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.