Doelpunten SC Bolsward zijn geld waard

SC Bolsward is deze week gestart met de Doelpuntactie. Tijdens deze actie zijn de doelpunten van ieder team geld waard voor de club. Geld dat bestemd is voor de renovatie van de kantine. Bovendien maken de spelers die aan de actie deelnemen kans op een mooie prijzen.

Om geld in te zamelen voor de club moeten spelers op zoek naar Doelpuntsponsors. Hoe meer sponsors zij aanmelden, hoe beter voor de club. Iedereen mag benaderd worden: Familie, buren, vrienden, kennissen en zelfs onbekenden. Doelpuntsponsors kunnen zelf kiezen welk bedrag zij per doelpunt aan de vereniging geven. Om te voorkomen dat de kosten uit de hand lopen, kunnen de sponsoren een maximumbedrag bepalen. Alle administratie gaat via internet, dus men hoeft zelf verder niks bij te houden.

Het doel van de actie, die zes weken duurt, is om geld in te zamelen voor een grondige opknapbeurt van de kantine. Dat is immers het visitekaartje van de club. De velden kunnen er piekfijn bijliggen en de kleedaccommodatie om door een ringetje te halen, maar als de kantine oogt als een bouwval, dan bezorgt dat de club uiteindelijk een slechte naam. De kantine straalt uit wat voor een soort club je wilt zijn. Daarom is er onderhoud nodig.

Regulier onderhoud, zoals het geregeld verven van het houtwerk of het vernieuwen van het interieur, maar soms is het ook tijd voor groot onderhoud of een ingrijpende renovatie. Dan moeten er maatregelen genomen worden om de toegankelijkheid voor mensen met een beperking te vergroten, is het sanitair aan vervanging toe of moet het gebouw qua duurzaamheid worden aangepast aan de eisen van de tijd.  Kostbare, maar noodzakelijk ingrepen. Daarom houdt de club deze doelpuntenactie. Een goede kantine is van groot belang voor de club, maar dat kan alleen gerealiseerd worden met behulp van alle leden.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.