Doe mee met de Fiets Totaaldag

Fietsen: je doet het waarschijnlijk al gedurende je hele leven, soms al meer dan 60 jaar. De aandacht voor duurzaamheid heeft de belangstelling voor het fietsen vergroot. En zeker door de komst van de elektrische fiets zijn er veel “heropstappers”: fietsers die na jaren auto-rijden de fiets figuurlijk terug gevonden hebben.

De Fietsersbond organiseert samen met het Regionaal Orgaan verkeersveiligheid Fryslân en de gemeente een Fiets Totaaldag.

Wanneer: maandag 25 oktober 2021
Locatie: St. Martinushuis Harinxmakade 12 Sneek
Tijd: van 9:30 tot 15:30 uur
Inclusief lunch
Deelname is gratis
Aanmelden via doortrappen@fietsersbond.nl (vóór donderdag 21 oktober)

Wat kun je tijdens de Fiets Totaaldag verwachten?

Twee docenten van de Fietsersbond verzorgen een presentatie over veiligheid, over kleding en verkeersregels. Vervolgens fiets je onder leiding van de twee docenten een korte knooppuntenroute (ook te doen als je geen e-bike hebt). Na terugkomst biedt de Fietsersbond je een eenvoudige lunch aan. In een middagpresentatie is er aandacht voor het afstellen van de fiets, pech-voorbereiding en veilig fietsen.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden (ook de lunch is gratis). Aanmelden is verplicht. Aanmelden doe je door een e-mailbericht te sturen aan doortrappen@fietsersbond.nl vóór 21 oktober 2021.

Bron: gemeente Súdwest-Fryslân

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.