Doe mee: Cultuurdebat Súdwest-Fryslân

Op woensdag 9 maart 2022, een week voor de gemeenteraadsverkiezingen, gaan alle lijsttrekkers uit onze gemeente met elkaar in debat over kunst en cultuur. Want er gebeurt veel in de gemeente, maar is het spannend genoeg? En is het interessant voor iedereen? Kortom, hoe maken we onze gemeente nóg aantrekkelijker?

Onder leiding van presentator Roelof Lousma, bekend van Omrop Fryslân, gaan de politici in gesprek met de mensen voor wie het er écht toe doet. Hoe is het als je behoorlijk wat kilometers moeten maken om je cultureel te kunnen ontwikkelen? En mensen die moeite hebben met lezen, hebben die wel het gevoel dat ze kunnen meedoen? De lijsttrekkers van alle 11 partijen zullen aan het debat deelnemen. Natuurlijk is er deze avond ook veel kunst en cultuur uit de gemeente te zien en te horen.

Jij kunt er bij zijn

Heb jij zin in een afwisselende avond met scherpe discussies, humor en live muziek? Zorg dan dat je erbij bent! Actief meedoen aan het debat, een vraag stellen of een stelling inbrengen kan ook. Mail dan naar info@cultuurpleinswf.nl

Het Cultuurdebat vindt plaats op woensdagavond 9 maart 2022, in de Noorderkerkzaal aan het Oud Kerkhof 11 in Sneek. De avond start om 19.15 uur, inloop vanaf 19.00 uur.

Bestel hier je gratis tickets

Blijf je liever thuis? Kijk dan live mee op Omroep Súdwest (kanaal 40)

Bron: gemeente Súdwest-Fryslân

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.