Dit weekend ontmoeting tussen Zweedse zusjes en Nederlandse broers

Eerder deze week plaatsen we het bijzondere verhaal van de Zweedse zusje Lin en Emilie die in Nederland op zoektocht waren naar hun broer.

Die zoektocht eindigde maandag in Bolsward. Tim Dondorp bleek die broer te zijn. Daarna veranderde het leven van Tim en zijn broer Mark behoorlijk.  Het televisiebedrijf TLC had al eerder de rechten van het verhaal van Lin en Emilie gekocht en toen de broers eenmaal gevonden waren wilde TLC ook zo snel mogelijk een ontmoeting regelen.

Die ontmoeting vindt dit weekend plaats. Tim en zijn gezin reizen samen met Tim’s tweelingbroer Mark, waarvan de zusjes dachten dat hij bij de geboorte was overleden, naar Zweden om de zussen te zien. Uiteraard zal TLC de ontmoeting filmen en zullen de beelden in een later stadium te zien zijn op tv.

Naast de familie in Zweden is er inmiddels ook contact gelegd met de familie die nog op Indonesië wonen. Wanneer die bezocht gaan worden is nog niet bekend.

(Op de foto: Op de voorgrond Tim Dondorp, op e achtergrond Mark van der Weg

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.