Direct aan de beurt bij balie Burgerzaken door werken op afspraak

Wilt u direct geholpen worden bij de balie Burgerzaken van Súdwest-Fryslân? En niet hoeven wachten voordat u aan de beurt bent voor bijvoorbeeld het aanvragen van een rijbewijs of paspoort? Maak dan van te voren een afspraak!

Vanaf dit jaarwerken we in de middag en ’s avonds alleen nog op afspraak bij Burgerzaken.In de ochtend kunt u nog zo binnenlopen, zonder afspraak. Maar wilt u ook dan zeker weten dat u direct aan de beurt bent, maak een afspraak. U kunt uw afspraak plannen op het moment dat u het beste uitkomt: ’s ochtends, ’s middags of ’s avonds.
Door van te voren een afspraak te maken kunnen wij ons alvast voorbereiden en u sneller helpen.

Openingstijden Burgerzaken
Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur (met en zonder afspraak)
Maandag t/m donderdag 13.00 tot 16.00 uur (alleen op afspraak)
Maandagavond (Bolsward) en donderdagavond (Sneek) 18.00 tot 20.00 uur (alleen op afspraak)

Afspraak maken
U kunt via de website www.sudwestfryslan.nl of telefonisch (14 0515) een afspraak maken bij de balie Burgerzaken. U kunt hier onder andere terecht voor het aanvragen van reisdocumenten, uittreksels of een rijbewijs.
Verschillende dingen kunt u al helemaal digitaal regelen bij de gemeente Súdwest-Fryslân, zoals een verhuizing of het aanvragen van een uittreksel.
Kijk voor alle mogelijkheden op www.sudwestfryslan.nl.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.