Dinner Mode Show in de Groene Weide

Zaterdag 23 september organiseren acht Bolswarder bedrijven een nieuw concept van mode beleven tijdens een dinnershow in De Groene Weide.

Tijdens een 4-gangen diner en live muziek kunt u op een unieke manier mode beleven. De avond die om 19 uur begint zal tot 22.30 uur duren, maar daarna start de aferparty en kunt u door swingen en nagenieten van  een heerlijke avond. Voor €39,95 zit u op de eerste rang. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de deelnemende bedrijven.

Deelnemende bedrijven zijn: Sporthuis A.P. van der Feer,Reino’s Lingerie, Optiek Peter, Mode in Bolsward, Max Mannenmode, Hema Bolsward, Es-Ster en Botermans Modeschoenen.

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Related posts

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.