Dieseldieven gaan de woonwijk in

Bolsward – Afgelopen weekend is vanuit een geparkeerde auto in de Brunostraat diesel gestolen.

Hiervoor hebben de daders de tank geforceerd en  leeg weten te halen. Het gaat hierbij om een halve tank diesel en dus een kleine van zo’n 20 tot 25 liter. Daar waar dieseldieven het meestal op grotere voertuigen hebben voorzien lijkt het erop dat nu ook de kleinere brandstoftanks in de smaak vallen.

De gedupeerde eigenaar heeft inmiddels aangifte gedaan en geeft als tip dat de auto wellicht beter met de tankdop naar de stoep geparkeerd kan worden omdat vermoed wordt dat de dieven vanuit een andere auto de diesel overpompen. Door de auto zo te parkeren is die mogelijkheid voor de dieven lastiger. En ziet u een auto die dubbel geparkeerd staat, neem dan zeker even en kijkje.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.