Deze week record aantal marktkramen op Boerenmarkt Woudsend

WOUDSEND – Maar liefst 39 standhouders komen donderdag 25 augustus naar Woudsend voor deelname aan de bekende Boerenmarkt van Woudsend.

In totaal worden er dit zomerseizoen op zeven donderdagen Boerenmarkten georganiseerd. Aanstaande donderdag is het alweer de 7e (en laatste) markt op donderdag. Op de markt vindt u veel verse streekproducten en andere verrassende (cadeau)artikelen. Het is een markt met zowel etenswaren (food) als andere bijzondere artikelen (nonfood).

De goed bezochte en vooral gezellige markt wordt gehouden in het centrum van Woudsend, vlakbij de passantenhaven, de supermarkt en het dorpshuis. De markt is van 11.00 tot 17.00 uur.

Het is tevens een leuk uitje voor het gezin. Op de markt kunt u namelijk ook terecht voor een ijsje, poffertjes of andere lekkernijen. Combineer uw bezoek aan de markt met een korte wandeling door het oude gedeelte van het dorp; ontdek de smalle steegjes, mooie straatjes, molens en kerken.

Meer informatie: www.welkominwoudsend.nl/boerenmarkt

Foto (C): Thea de Jong 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.