Dessert Snow 22 november in Doopsgezinde kerk

Sjoukje de Hoop viool en Dirk Nieuwenhuis, gitaar vormen samen het duo Desert Snow. Ze spelen ondermeer Iers, Schots, Engels en Fries en ook de ballads uit de popmuziek komt voorbij.

Dirk begon met spelen in diverse bandjes vanaf 1966 en later met diverse losse muzikanten. Nummers waren ondermeer van The Animals, Stones, Van Morrison, Neil Young e.v.a. Door diverse bezoeken aan Engeland en Schotland was de muzikale smaak inmiddels veranderd in Folk.

Deze originele soort muziek met zijn verhalende teksten en mooie melodie-lijnen is sindsdien ook zijn stijl. Daarnaast speelt en zingt Dirk met Sjoukje als duo “Desert Snow”ook ballads.

Sjoukje begon op 8- jarige leeftijd met viool. Vanaf haar 16e speelde ze in het Frysk Jeugd Orkest. Daarna heeft ze tot 2007 in verschillende symfonieorkesten gespeeld. Les gehad van o.m. Theo Olof en concertmeester van het Frysk Orkest. Sinds 2006 vormt ze een duo samen met Dirk. Om het repertoire wat uit te breiden is ze op zangles.

15.00 uur (zaal open 14.30 uur)
€ 8,50 inclusief koffie/thee

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.