Derde prijs voor Bolsward op 119e editie van de Freule

Het partuur van Tzum heeft woensdag 11 augustus in Wommels de 119e Freulepartij gewonnen. De Freule is de belangrijkste kaatspartij voor jongens onder de achttien jaar.

Het partuur van Tzum begon vermoeid aan de finale, want de halve finale tegen de Bolswarders Dietmer Kuperus, Yoram Elzinga en Stijn Vincken was een geweldige strijd. Tzum won nipt, op 6-6 was het Bolsward die een kleine kaats moest verdedigen. Dat slaagde niet, waardoor Bolsward derde werd en Tzum het in de finale op mocht nemen tegen Jellum-Bears. Die werden door Tzum verslagen met 5-5 4-6.

Foto: derde prijs voor Bolsward, van links naar rechts: Peter van Zuiden (coach) Dietmer Kuperus, Redmer Cnossen en Yoram Elzinga 

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.