Derde gedichtenbundel voor Sharon Bakker

De Workumse dichteres Sharon Evita Bakker (26) presenteert vrijdagavond 24 april aanstaande in de bibliotheek aan de Begine in Workum haar derde dichtbundel.

De presentatie begint om 20.00 uur, maar Sharon zou het leuk vinden als de belangstellenden al zo rond 19.30 uur aanwezig zijn, zodat er voorafgaande aan de presentatie nog even gezellig gepraat kan worden.

De dichteres debuteerde in 2011 met ‘Mijn stil-leven’, een bundel die als ondertitel heeft ‘Gedichten van een autist’. In 2014 verscheen ‘Zielsroerselen’. Sharon is actief op Facebook en Twitter en heeft via deze media, maar ook langs de ‘ouderwetse’ weg door enthousiaste reacties van lezers van de bundels op zichzelf, al veel lof voor haar dichtwerk gekregen. Ze ontvangt regelmatig uitnodigingen voor het schrijven van ‘gelegenheidsverzen’ bij bijzondere gelegenheden en ook wordt haar wel gevraagd deel te nemen aan gedichtenwedstrijden.

Ook bij de Turing Nationale Gedichtenwedstrijd heeft zij zich al in de ‘hogere regionen’ weten te plaatsen.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.