Deadline sluit Bolswarder Keatswykein af

Net bekomen van het Pinksterweekeinde en het Heamiel staat het volgende evenement al weer voor de deur: het Bolswarder Keatswykein.

We beginnen op vrijdag 7 juli al om 14.30 uur met de Dames hoofdklassewedstrijd. Een wedstrijd voor de 24 beste dameskaatsers.  Na afloop van het kaatsen heeft toneelvereniging De Blauwpoort haar jaarlijkse optreden in de tent op het kaatsveld. Dit keer met het blijspel `Ut mut niet gekker´.

Een dag later (8 juli) staat de vermaarde Súdwest-Fryslânpartij op het programma. Het begint om 09.30 uur. Een partij die garant staat voor gezelligheid en grote prijzen voor de prijswinnaars. Wil je meedoen? Ga naar de site www.swfpartij.nl. Wees er op tijd bij om dit evenement mee te maken. Na afloop van de kaatspartij is er een optreden van Jeen Waterlander. Gegarandeerd feest!

Op 9 juli is de grote Heren hoofdklasse vrije-formatiewedstrijd. Het begint om 11.00 uur. Op deze wedstrijd testen de beste vrije-formatieparturen hun vorm voor de PC.  Na afloop van het kaatsen, zo tussen 16.00 – 17.00,is er een spetterend optreden van de Bolswarder topformatie DEADLINE!

En wat is nu het leuke aan het Bolswarder Keatswykein. Alle activiteiten zijn GRATIS toegankelijk. Zegt dat maar voort.

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *