Deadline als huiskamerconcert als veilingitem bij Serious Cicling

Na Leeuwarden, Haarlem en Heerlen is het nu de beurt aan Breda en ook daar gaat serious cycling naar toe.

Zoals elk jaar zet de groep sportievelingen  ons in voor het glazen huis van 3 FM, waar dit jaar Domien en Frank zich zullen laten opsluiten voor het goede doel. Het thema is dit jaar “laat ze niet stikken”; elke 35 seconden sterft er een kind aan longontsteking. En dit jaar gaat de groep dat doen op een tandem, 244km van Bolsward naar Breda.

Op 18 december vertrekken ze vanaf Frans’ Hollands eethuis, waar men eerst worden voorzien van een heerlijke lunch. Om 14.00 uur zullen ze  op de tandems stappen en beginnen  aan de tocht naar Breda.

De tandems zijn aangeboden door rijwielhandel De Kroon.Ook rijdt er weer begeleidingsbusje mee en deze is aangeboden door Sporthuis A.P. van der Feer. Dit jaar bestaat de groep uit Johan de Jong, Ilse de Jong, Cor Bekema, Evelien Jager, Tom de Bruijn en Wilfred de Bruijn.

Dit jaar hebben we een aantal (unieke)acties voor het ophalen van geld:

  • de verkoop van het keepersshirt van Loes Geurts die ze gedragen heeft bij het WK vrouwenvoetbal in Canada
  • het doneren van statiegeld van lege flessen bij de JUMBO; druk na het inleveren van de lege flessen op de donatieknop.

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.