Deadline al 30 jaar lang een feest

Waar een simpel bandje groot in kan zijn want 11 November viert Deadline alweer haar 30 jarig bestaan en dat gaan ze  samen met dik 2000 man in sporthal de Sândobbe in Koudum vieren.

De band die in 1987 werd samengesteld heeft in al die jaren als een echte en hechte vriendengroep gespeeld. Want alle bandleden van het eerste uur spelen nog steeds samen. Wout Mulder kwam de band versterken toen die andere Bolswarder band, Trend 84 ophield te bestaan.

En omdat het feestje in 2012 vanwege het 25 jarig bestaan succesvol verliep, wil de band dit jubileum graag met haar fans vieren. Helemaal alleen Deadline al deze avond niet worden want er komen ook een aantal muzikale gasten langs om samen met de band te spelen.

De kaartverkoop is via deze link. 

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.