De Wolk Glas steunt Voedselbank Bolsward

Bolsward – Ging de eindejaarsbijdrage in 2013 nog naar 3FM Serious Request, ditmaal maakte het Bolswarder glasbedrijf De Wolk Glas een bijdrage van 250 euro over naar de Voedselbank Bolsward.

,,Elk jaar, vertelde directeur Celal Bulut, stellen wij aan het eind van het jaar een bedrag beschikbaar voor een goed doel. In 2014 viel onze keus op de Voedselbank Bolsward.”
Penningmeester Jan Dijkstra nam met zichtbaar genoegen de ,eindejaarsuitkering’ in ontvangst. In een reactie liet Dijkstra weten dat de Voedselbank Bolsward blij is met elke steun die de stichting krijgt. ,,Of dit nu geld is of voedsel, dat maakt niet uit. Wij zijn er blij mee.”

Meer info op www.voedselbankbolsward.nl of volg de Voedselbank Bolsward op facebook.

Op de foto: Celal Bulut (links) overhandigt Jan Dijkstra de envelop met inhoud. (Foto VBB)

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.