De wereld is zo slecht nog niet……

Bolsward – Terwijl op sommige plaatsen in de wereld angst heerst, zijn ze er nog, mensen die klaar staan voor een onbekende.

Zo viel er dinsdagmiddag op de Facebookpagina Bolsward Jout een bijzonder verhaal te lezen en dat willen we graag met u delen:

“Ik stond bij de kassa af te rekenen en naast mij bij de kassa stond een jonge vrouw met een klein meisje bij de kassa. Deze vrouw had haar geld vergeten mee te nemen van huis, en ze moest 8,22 euro betalen.
Een oudere meneer stond zijn boeltje op te laden en zei:” Laat mij dat maar betalen voor u “.
Ze vroeg aan de oudere man of ze het adres van hem ook mocht hebben zodat ze het terug kon betalen. Hier wou deze meneer niets van weten en zei: “Er zijn nog steeds goede mensen op deze aardbol en die 8 euro is niets”.

Op verzoek van de schrijfster vermelden we haar naam hier niet.

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.