De vrouw in de bouw (video)

Onlangs stond in het ledenmagazine van Bouwend Nederland een artikel met de vraag:”Waar zijn de vrouwen?”

Het antwoord kwam van Biense Dijkstra want bij bouwgroep Dijkstra Draisma met vestigingen in Bolsward en Dokkum werken deze vrouwen. Van het personeelsbestand van 275 zijn er 33 vrouw en niet alleen als receptioniste of administratief medewerker want steeds meer vrouwen kiezen voor de bouw.

Volgens Dijkstra is de ervaring met vrouwen in zijn bedrijf positief:”Ze multi tasken beter en zijn empathisch beter in de mannen wereld.

Naast vaste werkplaatsen biedt Dijkstra Draisma ook de vrouwelijke stagiair de ruimte om ervaring op te doen in de bouw. Wij gingen naar de vestiging in Bolsward om even kennis te maken met de “vrouwen van Dijkstra Draisma.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.