De Vleermuis van de Broerekerk komt er

De stadsfontein die Bolsward krijgt in het kader van de Culturele Hoofdstad 2018 gaat er komen, donderdagavond ging de gemeenteraad akkoord om hier 330.000 euro voor beschikbaar te stellen.
Het geld is nodig voor aanpassingen in de infrastructuur voor de plaatsing van de 6 fonteinen die in de gemeente Súdwest-Fryslân komen te staan. De beslissing werd met een meerderheid van stemmen aangenomen.

Vleermuis

Eind november 2016 presenteerde kunstenaar Johan Creten zijn ontwerp voor Bolsward. Hij was speciaal uit Parijs overgekomen om bij de presentatie zelf aanwezig te zijn om aan de Bolswarders uit te kunnen leggen waarom hij voor de vleermuis gekozen heeft.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.