De SP doet mee

Nu de SP officieel mee doet met de gemeenteraadsverkiezingen geeft de partij ook het verkiezingsprogramma en de kandidatenlijst vrij.

 

Omdat iedereen in de afdeling mee mocht praten en denken is er een programma ontstaan dat breed gedragen wordt binnen de afdeling. Lijsttrekker Carla van der Hoek: “We zijn hartstikke trots op ons programma. Geen lange teksten maar een korte inleiding met daarna concrete punten die wij willen realiseren. We strijden voor goede zorg, voldoende en goed onderhouden woningen, schoon en duurzaam milieu, werk & inkomen en tegen de oprukkende armoede. 100% sociaal! En daarbij is de hele gemeente belangrijk en niet alleen Sneek en Bolsward. Iedereen doet mee!” Uiteraard is ons programma in het Fries en in het Nederlands beschikbaar.

De afdeling is trots dat we een groep mensen hebben die er met zijn allen voor gaan Súdwest-Fryslân 100% sociaal te maken. Voorzitter Tineke Mollema: “Nu begint het leuke werk namelijk de campagne. We hebben veel leuke en creatieve acties bedacht en krijgen steeds meer aanmeldingen van mensen die willen helpen. Wij willen een inspirerende campagne voeren om zo aandacht te vragen voor onze standpunten en het verkiezingsprogramma”. Maandag 3 februari heeft voorzitter Tineke Mollema alle officiële documenten ingeleverd bij de gemeente. Alle documenten zijn geaccepteerd waardoor de SP nu officieel op de kieslijst komt voor de gemeenteraadsverkiezingen in Súdwest-Fryslân.

Carla van der Hoek roept iedereen op om het programma te lezen, de kandidatenlijst te bekijken en op 19 maart 100% sociaal te stemmen!

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.