De Soos van Roos in De Groene Weide

Op maandag 6 maart organiseert de PvdA swf de Soos van de Roos.

De Soos van de Roos is een bijeenkomst waarbij de fractie en het bestuur van de PvdA Súdwest-Fryslân in gesprek gaan met haar leden en andere belangstellenden. Het kan dan over van alles gaan, het is maar net wat er ter sprake komt. Een bijeenkomst zonder agenda dus.

Het persoonlijke contact tijdens deze informele bijeenkomsten is elke keer in de afgelopen twee jaar zeer waardevol gebleken. Al met al dus belangrijke redenen om hier vooral mee door te blijven gaan! We kiezen elke keer een andere locatie, om zo ook iedereen de gelegenheid te bieden om een keer in de nabije omgeving bij de Soos van de Roos aan te schuiven.

Op maandag 6 maart 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) bent u van harte welkom in De Groene Weide te Bolsward. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunt u met de fractieleden en bestuursleden in gesprek gaan, hen vragen stellen of zaken aan hen meegeven. Het is een bijeenkomst voor leden en belangstellenden van de Partij van de Arbeid.

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.