De Schutterij zoekt nieuwe leden

De Schutterij van Bolsward is op zoek naar nieuwe leden. De oudste muziekvereniging van Bolsward is het Stedelijke Harmonie orkest de Schutterij. Deze vereniging is op 25 maart 1881 opgericht en heeft al meer dan 130 jaar Bolsward met zijn muziek opgevrolijkt.


Iedere dinsdagavond komen de leden van de Schutterij bij elkaar in Ons Gebouw om in een gezellige sfeer, onder leiding van dirigent Jan van Dam, muziek te maken. Op dit ogenblik is de bezetting echter te klein om alle muziek te spelen die de muzikanten graag willen. Men doet daarom een oproep aan muzikanten van Bolsward en omstreken om het korps te versterken zodat de Schutterij ook de komende jaren van zich kan laten horen. 

Voor meer informatie: liskjeflapper@hetnet.nl (0515-575167) of theuna@hotmail.com (06-22174992).

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Related posts

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.