De Posthoorn tekent bezwaar aan tegen faillissement

De rechtbank heeft dinsdagmorgen het faillissement uitgesproken van stadscafé de Posthoorn aan het Marktplein, dat meldt de Leeuwarder Courant.

Maar volgens de eigenaar van de Posthoorn berust dit alles op een misverstand. Op de facebookpagina van Stadscafé De Posthoorn laat de eigenaar weten dat zijn advocaat bezwaar heeft aangetekend bij de rechtbank. Want er was gewoon aan de betalingsverplichtingen voldaan. Inmiddels heeft de hoofdeiser dit ook beaamd, zo laat de eigenaar weten.

Hij blijft voldoende vertrouwen in de rechtspraak houden en hoopt dat op die manier de schade beperkt blijft. “We zijn nog gewoon geopend en zullen ons dan ook vol enthousiasme voor jullie blijven inzetten”: Aldus Haanstra op Facebook.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.