De laatste ronde in het Park

Tien jaar geleden sloot Bram Oosterbaan de deuren van het Park. Zo’n 50 jaar lang was hij de uitbater van deze voor Bolsward en omstreken zeer bekende danszaal.

Pussycat, The Cats, BZN, De Dizzy mans Band en vele vele andere bands kwamen naar Bolsward toe en trokken iedere keer weer volle zalen. Daarnaast werden vele bruilofstfeesten hier gevierd. Maar tien jaar geleden ging de deur op slot. De familie Kooistra kocht het pand, in die tijd had een dierenarts onderdak in een deel van het pand. En gebruikte men het pand voor opslag. Maandag 21 februari gaan de slopers beginnen met de ontmanteling van het pand. Na de sloop zal het terrein eerst als parkeergelegenheid worden ingericht. Dit mag tot maximaal 5 jaar en dan zal er weer iets gebouwd moeten worden. Zaterdag was het nog eenmaal feest in het Park. Oud medewerkers en een aantal oude stamgasten kwamen nog eenmaal die sfeer van toen proeven. En die was nog steeds gezellig. 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.