De grote Bolswarder Toertocht

Op zondag 18 september zal Bolsward zich weer profileren als fietsstad.

Dan bestaat de mogelikheid dat wielerliefhebbers de 1e etappe van de Enecotour kunnen gaan fietsen. Op de dag voor de 1e etappe van deze Nederlandse meerdaagse wielerkoers kan men kiezen uit een etappe van 50, 120 of 160 kilometer.

De organisatie verwacht veel belangstelling voor de tocht en heeft daarom ook een maximum ingesteld aan het aantal deelnemers. Opgave vooraf is dan ook verstandig. Dat kan via de website www.grotebolswardertoertocht.nl

Later die dag zal Bolsward kennis maken met de deelnemers aan de Enecotour, zij zullen net als vorig jaar via bootjes door de grachten van Bolsward varen om zich op die manier te presenteren aan wielerminnend Nederland.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.